Smarty și CGS România, un parteneriat de viitor

Smarty Business, divizia corporate a Smarty App, anunță începerea unui parteneriat cu Computer Generated Solutions (CGS) România, pentru oferirea de soluții de transport moderne salariaților CGS care termină programul după ora 22:00 în București, Brașov, Galați, Constanța și Sibiu.

Computer Generated Solutions (CGS) România este principalul jucător din industria autohtonă de business process outsourcing (BPO). Fiind o companie în continuă expansiune când vine vorba de numărul de angajați, CGS oferă o atenție deosebită condițiilor de lucru în rândul acestora, iar parteneriatul cu Smarty Business este o dovadă în plus în acest sens.

Motivele care au determinat CGS România să adopte Smarty App ca furnizor de servicii de mobilitate țin în primul rând de soluția tehnică și de accesul facil la toate informațiile relevante (rapoarte, dashboard, istoric).

În plus, serviciul acoperă locațiile CGS unde este nevoie de transport după ora 22:00, compania având astfel un singur furnizor. Astfel, CGS România primește, conform termenilor contractuali, account manager și departament de customer support dedicat, atenți la detalii și foarte prompți în privința suportului oferit. Experiența relevantă în oferirea de soluții customizate B2B a echipei din spatele Smarty App a contribuit, de asemenea, la inițierea acestui parteneriat.

“Oferta Smarty Business a venit exact la momentul potrivit deoarece eram în căutarea unui furnizor digital de servicii de mobilitate care să acopere atât București, Brașov, Galați, Constanța, cât și Sibiu. În baza relației pe care am dezvoltat-o în trecut cu aceeași echipă, care a fost mereu atentă la nevoile specifice domeniului nostru și care a livrat mereu tot ceea ce și-a asumat, am decis să începem acest parteneriat. Acum, la două luni de la startul utilizării Smarty App putem afirma că aceasta este soluția completă pentru transportul în siguranță al colegilor noștri.

Soluțiile tehnice de control, accesul la o flotă de taxi care ne oferă o bugetare exactă a acestor servicii, dar și accesul rapid la variante de transport sunt alte confirmări ale deciziei bune pe care am luat-o prin parteneriatul cu Smarty Business”, a declarat Silviu Sandu, Facility & Supply Chain Manager în cadrul CGS România.

Despre CGS România

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de business process outsourcing din lume, prezentă încă din anul 2006, pe piața din România. Compania furnizează, pe plan local, servicii în 18 limbi străine, având 7 centre de suport în București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc, Constanța și Galați.

Cei cca. 4.000 de angajați ai CGS România interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite ale Americii sau Canada. Principalele servicii oferite de către CGS România sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate pentru companii care activează în domeniul telecomunicațiilor, IT, bănci, asigurări și retail.

CGS (Computer Generated Solutions) este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume. Computer Generated Solutions a primit trofeul de aur Stevie® Awards 2021 pentru vânzări și customer service la categoria „Centrul de contact sau Furnizorul de servicii de outsourcing al anului”. Compania americană a primit pentru a doua oară trofeul de aur în cadrul Stevie® Awards.

Despre Smarty

Smarty App este o aplicație de mobilitate urbană dezvoltată de Smarty Ride Tech, un start-up cu acționariat integral românesc. Echipa din spatele Smarty App vine cu o experiență relevantă de peste opt ani în domeniul aplicațiilor de soluții de mobilitate atât pentru clienții corporate cât și pentru persoane fizice. Lansarea oficială a platformei Smarty pentru pasageri se va face în data de 8 decembrie 2022.

Aplicația Smarty App poate fi descărcată deja din App Store, pentru utilizatorii produselor Apple și din Play Store, pentru cei cu dispozitive Android. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *