Smarty Business – soluția adoptată de tot mai multe companii

Prin intermediul diviziei Business, Smarty App oferă companiilor acces la o flotă de taxi în mai multe orașe mari din România. Printre clienții care au optat deja pentru o colaborare cu noi se află Computer Generated Solutions (CGS), Starbucks și Burger King.

Divizia Business a Smarty App oferă o soluție B2B complet digitalizată, care beneficiază de cel mai complex sistem privind politicile de utilizare, oferind companiilor posibilitatea să restricționeze utilizarea accidentală prin limite privind bugetul, numărul de curse efectuate, locațiile de unde se poate comanda, selectarea unui centru de cost sau alocarea unuia predefinit, introducerea unei referințe legate de motivul efectuării unei curse și multe alte mecanisme specifice.

“Serviciul B2B Corporate este un pilon extrem de important al strategiei Smarty de a deveni cea mai utilizată platformă de multimobilitate din România. Divizia vine să concureze cu soluțiile deja existente, fie că vorbim de cele oferite prin intermediul dispeceratelor clasice, unde suprataxarea și lipsa transparenței sunt experiențe negative des întâlnite, de soluțiile digitale oferite de platforme cu acces doar la taxi sau de transportul alternativ, multe dintre ele fiind soluții recent apărute în aceasta piață fără foarte multe elemente de control al costurilor, politici de utilizare sau o atenție deosebită acordată utilizatorilor finali”, declară Alexandru Dumitru, fondator Smarty.

„La toate acestea se adaugă factura unică pentru toate cursele efectuate, care sumarizează totul la nivel de centru de cost și locație, termen de plată standard de 30 de zile, account manager dedicat și suport telefonic oferit clienților”, a adăugat Alexandru Dumitru.

Ținta Smarty este să fie prezentă în toate orașele reședință de județ din România cu serviciul Business și astfel să ofere companiilor încă un motiv întemeiat sa aleagă Smarty Business pentru cursele decontate în interes de serviciu.

Echipa din spatele Smarty App vine cu o experiență relevantă de peste opt ani în domeniul aplicațiilor de soluții de mobilitate atât pentru clienții corporate cât și pentru persoanele fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *