Centrul de recomandări Smarty

De astăzi oferim posibilitatea tuturor șoferilor să recomande aplicația Smarty pasagerilor pe care îi transportă și șoferilor de taxi, direct din aplicația de șofer.

De ce să recomand pasageri și șoferi?

Smarty oferă pasagerilor și șoferilor o aplicație modernă, performantă și ușor de folosit. 

Cu cât mai mulți pasageri și șoferi aud de noi, cu atât mai mult putem îmbunătăți serviciul pe care îl oferim și ecosistemul Smarty.

Un serviciu bun și de calitate va fideliza pasagerii pe care îi recomandați și toți șoferii înscriși în Smarty vor beneficia de mai multe curse.

Pe lângă dezvoltarea unui ecosistem în jurul unei aplicații bune și performante care fidelizează pasagerii, în curând vom dezvălui și o inovație pe piața de taxi din Romania, inovație de care vor beneficia doar șoferii care contribuie constant la dezvoltarea ecosistemului și recomandă alți pasageri și șoferi.

Cum recomand pasageri și șoferi?

Recomandarea se face direct din aplicația de șofer, din meniul lateral.

„Centrul de recomandări Smarty” din meniul lateral al aplicației de șofer

Am creat special pentru asta secțiunea “Centrul de recomandări Smarty”, în care fiecare șofer are câte un link personalizat pentru recomandarea aplicațiilor:

  • un link pentru recomandarea aplicației de pasager
  • alt link pentru recomandarea aplicației de șofer.

Toate instalările venite în urma click-urilor pe link-urile personalizate vor fi notificate în timp real șoferilor și vor fi contorizate și vizibile în această secțiune în orice moment.

Descărcare nouă din recomandarea șoferului

Ce metode de recomandare am la dispoziție?

  • SMS – Smarty trimite direct SMS cu aplicația pe numărul pasagerului

Îi cereți numărul de telefon, îl introduceți în aplicație și noi îi trimitem pasagerului un SMS prin care poate descărca direct aplicația.

  • EMAIL – trimitem un email cu aplicația pasagerului

Îi cereți adresa de email, o introduceți în aplicație și noi îi trimitem pasagerului un email din care poate descărca direct aplicația.

  • Cod QR – pasagerul scanează codul și instalează direct aplicația

Rugați pasagerul să scaneze codul QR cu linkul dvs. personalizat care îl trimite direct în pagina de descărcare a aplicației.

  • Comunicați pasagerului linkul dvs. personalizat

Scrieți linkul dvs. personalizat pentru descărcarea aplicației pe o foaie de hârtie și dați-o pasagerului. Acesta va accesa linkul din browser și va instala aplicația.

  • Promovare pe social media

Vă puteți promova link-ul personalizat pe canalele social media (Facebook, Instagram, Whatsapp, TikTok, Twitter, etc) și puteți obține pasageri în mod direct. Postările pe social media pot fi promovate ușor spre utilizatorii din orașul dvs. (ex. Facebook are un buton de “Promovează postarea” la postările personale).

Cum testez cum apare recomandarea la pasager?

Vă recomandăm să testați metodele de mai sus recomandându-vă singuri aplicația din secțiunea “Centrul de recomandări Smarty” prin SMS, EMAIL, scanând codul QR, accesând din browser linkul personalizat sau să creați o postare pe social media și să vedeți în ce forma apare.

Email de recomandare primit de pasager

Pentru orice întrebări legate de sistemul de recomandări, ne puteți contacta pe email sau telefonic, folosind datele din secțiunea “Contact” din meniul aplicației de șofer.

ATENȚIE:

Este necesar să faceți update la aplicația Smarty Driver pentru funcția de recomandări.

Aplicația Smarty Driver o puteți descărca de aici:

bit.ly/3LoMPUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *