Activarea și dezactivarea instantanee a serviciilor card pentru șoferi

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor șoferilor de taxi, Smarty permite activarea și dezactivarea imediată, pe loc, a serviciilor card, din setările aplicației de șofer.

Sistemul de plată a cursei de taxi prin aplicație este:

  • sigur – sumele sunt pre-autorizate / blocate pe cardul pasagerului înainte de efectuarea cursei
  • rapid – plățile ajung în contul șoferilor in 24-48h de la efectuarea cursei, pentru încasare fiind nevoie doar de adăugarea IBAN-ului șoferului în aplicație
  • foarte ușor de folosit, plata card fiind activată imediat după crearea contului de șofer

Totuși, există anumite cazuri în care șoferii de taxi doresc să accepte numai plata cash, tradițională.

Desigur, dezactivarea plății card va atrage imediat imposibilitatea preluării curselor card sau business și toate celelalte beneficii asociate, pe care le vom prezenta în curând.

Smarty vine constant în întâmpinarea nevoilor pasagerilor și șoferilor pentru a le oferi o aplicație de taxi modernă, performantă și ușor de folosit! Pasagerii Smarty pot plăti cursa de taxi prin intermediul aplicației, cu card, criptomonedă sau cash, iar șoferii pot deconta sumele in 24-48h din momentul debitării metodei de plată a pasagerului.

Pe lângă dezvoltarea unui ecosistem în jurul unei aplicații bune și performante care fidelizează pasagerii, în curând vom dezvălui și o inovație pe piața de taxi din România, inovație de care vor beneficia doar șoferii care contribuie constant la dezvoltarea ecosistemului și care acceptă plata prin aplicație (card, criptomonedă, transport business / corporate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *