Smarty are capacitatea de a deschide un oraș nou în două săptămâni

Serviciul Smarty Business destinat companiilor este deja prezent în nu mai puțin de nouă orașe din România. Cele nouă orașe sunt răspândite pe întreg teritoriul țării și reprezintă o bună parte din toată populația României.

Mai mult, în funcție de nevoile clientului putem să adăugăm operațional și funcțional un nou oraș în doar două săptămâni. Acest termen foarte scurt este posibil datorită experienței echipei Smarty în domeniul aplicațiilor de transport, experiență care se extinde pe mai mult de un deceniu, și mulțumită faptului că soluția Smarty Business este complet digitalizată. 

Cu Smarty Business, setarea contului de companie durează maximum cinci minute (dacă durează mai mult oferim un discount), iar adăugarea utilizatorilor, dacă se completează un tabel cu informațiile solicitate și se transmite către echipa Smarty, durează tot maximum cinci minute.

Colegii își pot seta contul în aplicația Smarty și primesc acces la metodă de plată Business.

Ca să ne asigurăm că aceștia folosesc doar ce este permis de către companie, poți să stabilești următoarele reguli de utilizare: 

  • puncte de preluare sau destinație obligatorii (spre exemplu nu pot comanda mașini decât la sediul companiei);
  • intervale orare când salariații pot utiliza soluția (spre exemplu doar seara între 23:00 și 05:00, când transportul în comun nu este eficient sau nu există deloc);
  • buget individual sau alocat unui grup de utilizatori (poate un departament are 10 oamenii și dorești să le permiți să folosească un buget maxim de 1000 de lei/luna pentru toate cursele lor);
  • poți aloca un centru de cost automat fiecărui angajat sau îi poți permite fiecărui coleg să aleagă un centru de cost pentru fiecare cursa în parte; 
  • poți permite fiecărui angajat să comande sau poți delega comanda mașinilor pentru colegi printr-un team leader (fără ca să oferi acces colegilor, astfel se evită utilizarea accidentală).

În plus, ai acces la raportare în timp real, poți oricând seta limite și notificări, poți vizualiza detalii despre cursele efectuate, analiză costurile și totul se face dintr-o platforma foarte intuitivă, fără să fie nevoie de ajutor din partea echipei Smarty. Desigur însă că există un account manager care este disponibil și care răspunde prompt la orice solicitare, în maximum patru ore lucrătoare de la orice cerință.

Echipa Smarty reprezintă o bună parte din echipa care a început în 2018 digitalizarea serviciilor de transport decontate de companie prin cea mai îndrăgită aplicație de taxi care a existat în România, așa că avem experiența necesară să îți facilităm procesul de migrare către o soluție modernă, precum și să deschidem rapid noi orașe în funcție de necesitățile clienților noștri.

Până în prezent, companii precum Computer Generated Solutions, Burger King sau Starbucks au ales deja să folosească soluția noastră destinată companiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *