Începem cu aplicaţia pentru taxi şi mergem spre noi soluţii de transport

„Noi vrem să venim şi cu aceste servicii complementare transportului cu taxi – cu trotinete, biciclete, sau un sistem cu vehiculele personale care să poată fi înscrise în aplicaţie – un fel de car sharing, dar un conceput uşor diferit. Pentru trotinete şi biciclete vorbim de un club de mobilitate şi membrii vor avea şi o ser­ie de avantaje. Aşa putem intra şi în oraşe mai mici unde nu merg marii jucători, iar pe noi ne-ar costa puţin să le punem pe piaţă”, a de­cla­rat Alexandru Dumitru, fondator al Smarty, citat de Ziarul Financiar.

Lansarea Smarty App vine în contextul în care un jucător mare din industria de mobilitate a ieşit recent din piaţă – FreeNow.

Echipa tehnică ce a dezvoltat Smarty App are peste 10 ani de experienţă în domeniul aplicaţiilor de mobilitate. Alexandru Dumitru este totodată şi unul dintre fondatorii Clever Tech, companie care a lansat pe piaţă în urmă cu mai bine de un deceniu Clever Taxi. Clever Taxi a făcut obiectul unuia dintre cele mai de succes exit-uri dintr-un business cu aplicaţii mobile acum cinci ani. La momentul respectiv, prin intermediul Clever Taxi fuseseră deja comandate peste 40 de milioane de călătorii cu taxiul în 20 de oraşe din România.

Citiți articolul integral în Ziarul Financiar: https://www.zf.ro/zf-investiti-in-romania/zf-investiti-in-romania-un-proiect-zf-si-cec-bank-alexandru-dumitru-21361427

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *