Principalele caracteristici ale soluțiilor de transport decontat

Dacă punem pe hârtie tot ceea ce oferă soluția Smarty Business versus concurență, putem ajunge la o serie de concluzii interesante. Așadar, în articolul de săptămâna aceasta dedicat soluției Business, prezentăm principalele caracteristici ale serviciilor de transport decontat de companie prezente în piața din România, tocmai pentru a oferi o imagine de ansamblu pentru companiile care oferă astfel de beneficii angajaților.

CaracteristicaSmarty BusinessDispecerat taxiSoluții digitale prezente deja pe piața din RomâniaSoluții bazate pe flotă de transport alternativ
Experiență relevantă
Cea mai rapidă soluție de găsire a unei mașini
Cel mai mic tarif de baza
Cel mai mic tarif mediu
Comision acces platforma
Politici avansate de utilizare 
Platformă digitală
Reportare detaliată în timp real
Call center dedicat disponibil 24/7
Account manager dedicat
Cea mai mare flotă
Soluția cu cel mai mare număr de orașe prezente
Elimină suprataxările 
Fara tarif dinamic

Probabil o să vă întrebați de ce vă prezentăm un astfel de raport în care sunt bifate și avantaje ale concurenței noastre directe?

Ei bine, interesul nostru este sa oferim cât mai transparent toate informațiile necesare pentru a da oportunitatea clientului să aleagă în deplină cunoștință de cauză cea mai bună soluție pentru el.

Dacă, în urma analizei tabelului de mai sus, ai ajuns la concluzia că cea mai buna soluție pentru compania voastră este o aplicație digitală, cu experiență cumulată relevantă, cu soluții și politici de utilizare avansate pentru un cost control eficient, fără să plătești tarif dinamic pe care nu îl poți influența cu nimic, având un account manager dedicat, factura unică lunară cu termen de plata și raportare în timp real, atunci Smarty Business este răspunsul la dilema transportului angajaților

Suntem disponibili pentru o întâlnire în care să dezbatem împreună provocările avute pentru transportul angajaților și să aducem soluții aplicate, sau, de ce nu, să dezvoltăm împreună funcționalități noi.

Ne poți contacta la business@smarty-app.ro sau telefonic la numărul 0732439394.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *